Friday, October 28, 2011

fza dgn partner menang tempat ke3 lukis poster peringkat negeri kolej.

salam..actually kn da lama da ikot kan nk update blog ni xsempat banyak keje.kali ini fza nk cerita, masa hujung bulan september,fza pergi pertandingan sempena rukun negara peringkat negeri johor ,fza masuk pertandingan melukis poster,wa first time fza lukis kt atas kain tau,susah jugak la kan nk lukis atas kain tu.,tp xsangka boleh dpt memang tempat ketiga,padahal xda la bape cantik mana pn kn lukisan fza tu.tp rezeki kn allah s.w.t yg bg kn.syukur alhamdulilah.tp hadiahnye dpt trofi je.duit xda pn.gmbr trofinye pn dalam hp xmasukkn dlm laptop.tp hp pn da rosak.so fza nk show gmbr2 yang diorang lukis cantik2 la jugak kn dari kolej lain2.


Ni gambar poster fza lukis menang tempat ke-3,tp xda la lawa mana pn kn.








poster2 kolej lain.

oh lg masa kt tangkak ktorang tdo kt umah homestay no bad la..ada siap aircon lg tau.hehe.tp ktorang enjoy kt situ.hehehe.







lecturer yang paling best sekali sporting:)
siap posing lg tu hah fza dgn member fza suzie;)
model2 akan dtg..:P






dah xda keje da enjoy main lompat2.


3 comments:

  1. thnks adie;) tp peringkt kebangsaan i kalah.:(

    ReplyDelete
  2. cantek..tahniah!yg penting pernah menang!:D

    ReplyDelete